23/03/2020

Voksne mennesker - Marie Aubert (Oktober forlag, 2019)

For denne romanen fikk Mari Aubert Ungdommens Kritikerpris for noen uker siden.  Den handler om Ida, ung voksen med god utdanning, men ingen kjæreste, ingen barn, men hun er kommet til et punkt der det er alt hun ønsker seg. Og nå har lillesøster endelig er blitt gravid. Her er et lite knippe omtaler som beskriver romanen:

"En lavmælt, nesten thrilleraktig familiefortelling som Aubert lett og elegant driver mot katastrofen". JOHANNA FRID i DAGENS NYHETER

"Aubert kan kunsten å skildre skamfølelser slik at leseren til sin egen overraskelse reagerer med skrekkblandet fryd … litteratur av en klassisk støpning"
Ingunn Økland, AFTENPOSTEN, Årets beste bøker 2019.

"Denne slurpa jeg i meg som en deilig sommerdrink. Pute-tv i bokform, og rett og slett en knallgod roman". Katrine Judit Urke, DAGBLADET, Årets beste bøker 2019.

Romanen er en intens leseopplevelse og umulig å legge fra seg; en roman det er spennende, interessant og lett å være til stede i også når man mangler litt konsentrasjon. Les den i e-bokappen Bookbites mens biblioteket er stengt.



ANBEFALES AV MARI ANNE